Midnight In America Home Page

 
Вы находитесь здесь: Домашняя страница > Литература > Литература Онлайн > Послання адвентистам
Домашняя страница | На английском | О нас | Литература | Вопросы и Ответы | Пишите нам | Линки 

Послання адвентистам

Пророче слово від Господа Ісуса до церкви АСД,

дане через члена АСД, сестру Ольгу Ш. 

25 листопада, 2015 р.

Зрозумійте но, неуки, мудрість, зрозумійте ви розум, безглузді! Послухайте, я бо шляхетне кажу, і відкриття моїх губ то простота. Бо правду говорять уста мої, а лукавство гидота для губ моїх. Всі слова моїх уст справедливі, нема в них крутійства й лукавства. (Приповісті 8:5-8)

Чудне та страшне стало в краї: пророки віщують неправду, при помочі їхній панують священики, і народ Мій оце так кохає! І що зробите ви, як кінець тому прийде? (Єремія, 5:30-31).

Сон 1, від 25.11.2015 Про ремонт будівлі.

Я з багатьма людьми фарбую стіни поверх старого. І це виглядає жахливо. Вікна здалеку здаються чистими, але якщо придивитися, то помітно бруд. Увійшла людина і сказала, що треба спочатку здерти стару фарбу, а потім фарбувати. У цей момент я подумала, що треба ще й вікна помити.

Пояснення сну: Будівля – це АСД. Разом з усіма, ми молилися про відродження. Відродження – це і є ремонт (реформи, реставрація), відновлення Божої істини і принципів Ранньої Церкви, створеної Ісусом. Але ми його робили поверхнево, не очистившись спершу від духовного бруду. Це неправильно.

Людина, яка прийшла до нас була не з нас – не з адвентистів. Вона звернула нашу увагу на те, що відродження не станеться, якщо ми не змінимося з середини і не очистимося від усього, що в нашій церкві невірно. Тоді ми будемо, як побілені гроби – гарні зовні, але повні мерзоти всередині. Але чи багато хто до неї прислухався? Бо вона не була з АСД!

Господь питає: «Що важливіше – щоб людина ходила до АСД, чи щоб була спасенна?Невже ви думаєте, що спасенними будуть лише адвентисти? Запитайте себе, чи ви не книжники і фарисеї, і чи Господь любить лише вас? Чи лише за вас Господь помер на хресті?»

Вікна пропускають світло всередину і дають можливість бачити, як зсередини назовні, так і навпаки. Наша церква не має повноти світла Божої Істини, бо вікна брудні. Здалеку бруду помилкових вчень не видно, але коли я почала шукати Господа, то я все це побачила.

Цей сон був даний у підтвердження слів, які Господь дав мені для вас. Ось ці слова:

«Ви як євреї, які просили і чекали на Месію, але не прийняли Його, бо Він прийшов не як цар, а як служитель. Та перш ніж бути Царем, треба було стати слугою, і перш ніж стати Пастирем, Він мав стати Агнцем, і перш ніж стати Первосвящеником, Він мав стати Жертвою. Так і ви просите про відродження, а коли воно до вас приходить, але ззовні, то ви його не приймаєте бо воно не від адвентистів. Але й Ісус прийшов врятувати не лише юдеїв, а всіх. Так і відродження потрібне не лише адвентистам, а всім віруючим.

Бо всі діви заснули, але лише 5 мудрих мали масло (додаткове), а інші не мали. А що таке олива? Це Дух Святий. А де тут Дух в АСД? Його нема. Бо Дух - це не якась віртуальна реальність, це реально діюча сила, яка має фізичні прояви, а саме: дари Духа (див. Біблію: 1Кор.12,14), дари, дари, і ще раз дари!!! А не плоди! Плоди - це вже наслідок перебування в вас Духа. Але у вас нема й плодів, а лише голі формальні слова.»

Ісус сказав усім Своїм учням:

Поправді, поправді кажу вам: Хто вірує в Мене, той учинить діла, які чиню Я, і ще більші від них він учинить, бо Я йду до Отця. І коли що просити ви будете в Імення Моє, те вчиню, щоб у Сині прославивсь Отець. Коли будете в Мене просити чого в Моє Ймення, то вчиню. (Ін. 14:12-14)

Я правдива Виноградина, а Отець Мій Виноградар. Усяку галузку в Мене, що плоду не приносить, Він відтинає, але всяку, що плід родить, обчищає її, щоб рясніше родила. (Ін.15:1-2) Перебувайте в Мені, а Я в вас! Як та вітка не може вродити плоду сама з себе, коли не позостанеться на виноградині, так і ви, як в Мені перебувати не будете. Я Виноградина, ви галуззя! Хто в Мені перебуває, а Я в ньому, той рясно зароджує, бо без Мене нічого чинити не можете ви. Коли хто перебувати не буде в Мені, той буде відкинений геть, як галузка, і всохне. І громадять їх, і кладуть на огонь, і згорять. (Там же, в.4-6)

Дух повинен бути як вода, як світло. Вода, що тече живим джерелом, а джерело - це Ісус. Та світло, яке не ховають, а ставлять на видне місце. А світло - це Ісус.

І коли ви розмовляєте з незнайомими людьми, не ви маєте казати: "Я віруючий, адвентист", а люди мають сказати вам самі: "Ви віруючий? А якого ви віросповідання?" Але не віросповідання важливе! Є лише Ісус Христос - голова, а ми тіло. Не церква адвентистів тіло, а люди, які йдуть за Ісусом, якої б вони не були деномінації. І не адвентисти спасуться, а ті, хто чує ЙОГО голос, і Він знає своїх овець кожного по імені і кличе їх, а вони йдуть за Ним, за своїм єдиним справжнім Пастирем.

І у нашому фізичному житті пастор (чи пастир) потрібний доти, доки людина лише шукає Христа. А коли вона Його знайшла (іноді за допомогою пастора), то роль і дія пастора припиняється. Далі пастор повинен допомагати іншим сліпим людям (заблудлим вівцям). А те, що у нас робить пастор – обов’язок кожного віруючого (відвідувати хворих, молитися за них, розділяти горе та радість з ближніми).

Господь сказав: «Адвентисти так люблять планувати на квартал вперед (суботня школа, теми до проповідей). Можливо ви і відродження запланували? Чи ви знаєте краще від Бога, що вам потрібно?»

У Луки розділ 11:13 Ісус говорить:

Отож, коли ви, бувши злі, потрапите добрі дари своїм дітям давати, скільки ж більше Небесний Отець подасть Духа Святого всім тим, хто проситиме в Нього?

Скільки ви будете просити в Господа? Візьміть уже нарешті! Він вам давно дає те, що ви просите, але ви сліпі та глухі!

Бо ти кажеш: Я багатий, і збагатів, і не потребую нічого. А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий! Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю очною намасти свої очі, щоб бачити. Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся! Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною. (Об’явлення 3:17-20)

Ви досліджуєте Біблію, але знання Писання не заміняє Ісуса Христа. Ісус сказав:

«…ви думаєте, що в них маєте вічне життя, вони ж свідчать про Мене! Та до Мене прийти ви не хочете, щоб мати життя. (Іоанна 5:39-40)

Чи розумієте ви, що ці слова – про вас?!

Сон 3, від 25.11.2015. Про молоко й сир.

Я купила в жінки молоко, розрахувалася золотими сережками, і віднесла молоко на кухню. Там я побачила, що у мене багато сиру і запропонувала його цій жінці. Уві сні жінка мені нічого не відповіла.

Сьогодні даний сон збувається на ваших очах. Я купила у АСД молоко – первинне знання Слова і оцінила його дуже дорого. Для мене воно як золото. А тепер я пропоную вам духовну їжу твердішу за молоко – їжу не для духовних немовлят, а для тих, що вже можуть жувати. Хоч це ще не духовне м’ясо, до якого ще треба дорости, але вже більш серйозні духовні речі. Чи приймете Божий дар, який я вам принесла по Його волі? Вибір за вами…

Ви не раз запрошували мене прийти на зібрання. Я вам чесно відповіла, що прийду, коли Господь мені скаже і дасть для вас слова. Цей час настав. Я прийшла на ваше запрошення і хочу вас застерегти словами Господа, які Він сказав через Єремію:

Господь говорить до вас… Добре знайте, що сьогодні Я вас остеріг! Бо ви зблудилися в душах своїх, що послали мене до Господа, вашого Бога, говорячи: Молися за нас до Господа, Бога нашого, і все, що скаже Господь, Бог наш, перекажи нам, і ми зробимо. І переказав я вам сьогодні, та не послухалися ви голосу Господа, Бога вашого, та всього того, з чим послав Він мене до вас. (Єрем.42:19-21)

Чи послухаєте голосу Божого сьогодні? Чи зробите, як зробив залишок Юди?

Авторское право 2015

MidnightInAmerica.net